Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 16 av 16 produkter

Det är skönt att sitta ute även om det är lite kyligt, men för att göra det mer behagligt kan du installera infravärme på din terrass eller uteplats. Du kan välja att ha en fast installerad infravärmare eller att ha en terrassvärmare som du kan flytta runt.

Förläng de kyliga kvällarna på verandan med infravärmare

  • Var kan jag ha en infravärmare?

    För att installera infravärme behöver du en jordad elanslutning och sedan kan du välja var du vill ha värmaren. Infravärme är skönt på altanen eller en annan uteplats du tycker om att sitta på även när det är lite svalare ute, och därför kan du välja en terrassvärmare som går att flytta runt. Det enda du behöver tänka på är att det inte finns något lättantändligt i direkt anslutning till din infravärmare.
  • Gör det skillnad att ha infravärmare?

    När du har installerat infravärme på din balkong, altan eller terrass kommer du att märka skillnaden. Istället för att bli tvungen att gå inomhus kan du sitta kvar ute och låta värmen stråla ner. Det finns olika modeller av infravärmare och du kan välja att ha den monterad på väggen, i taket eller fritt hängande eller stående.
  • När kan jag använda min infravärmare?

    Infravärmare passar lika bra en sval sommarkväll som en vinterdag med snö. När du tänder din infravärmare kan du sitta kvar i friska luften utan att frysa, vilket gör att du får större användning för din balkong, terrass eller altan. Det finns flera olika lösningar när det gäller terrassvärmare och du anpassar den efter hur stort utrymme du har.