Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Klimatkontroll

118 st produkter
Visar 24 av 118 produkter
1
...
5

Hos Trademax kan du hitta klimat & värme produkter som skapar ett behagligt inomhusklimat. Vi erbjuder ventilationer, fläktar, luftkonditionering och mycket mer som ger inomhusluften en positiv påverkan.

Vanliga frågor och svar

  • Hur får jag mer behaglig luft inomhus?

    Om du upplever att din näsa kliar eller att din hud är torr kan det bero på att du har torr luft hemma. En luftfuktare kan i så fall vara lösningen. Den råder bot på torr luft och ger en mer behaglig luft inomhus. Vill du ha frisk och fräsch luft snabbt är en luftrenare perfekt för dig.
  • Vilka klimat och värmeprodukter erbjuder Trademax online?

    Hos oss på Trademax hittar du en mängd olika produkter för ett bättre inomhusklimat. Vi erbjuder portabel AC för den som behöver svalare luft inomhus under sommarvärmen. Luftfuktare för de som upplever att de har torr luft samt luftrenare för ett friskare inomhusklimat. Är du på jakt efter en luftavfuktare till tvättstugan eller källaren hittar du det självklart här hos oss på Trademax.
  • Vilken klimat & värme produkt ska jag köpa för att värma upp uterummet?

    Här kan du hitta infravärmare billigt och som värmer upp uterummet eller balkongen snabbt. Trademax erbjuder även element och fläktar som håller värmen uppe. Vi erbjuder enbart högkvalitativa produkter vilket gör oss säkra på att du bli nöjd med ditt nya köp av klimat och värmeprodukter billigt online.