Luftkonditionering & kylare

14 st produkter
1380748(5).jpg

Varma dagar är väldigt sköna om man kan välja att komma in i svalkan när man vill. Med en egen luftkonditionering eller kylare kan du göra inomhustemperaturen i ditt hem så behaglig att du kan njuta av att det är varmt ute.

Förbered inför varma dagar med luftkonditionering

Varför ska jag ha luftkonditionering?

Det behöver inte blir väldigt varmt ute för att en lägenhet eller villa ska bli för varm om solen ligger på. Oftast hjälper det inte att öppna ett fönster eftersom det bara är varm luft som kommer in. Med en luftkonditionering eller kylare kan du enkelt själv bestämma vilken temperatur du vill ha i ditt hem. När du har en egen anläggning behöver den inte stå på hela dagen utan du kan koppla på den när du kommer hem.

Får jag ha luftkonditionering i min lägenhet?

Det finns olika modeller av luftkonditionering och de som inte kräver en fast installation får du ha utan att fråga fastighetsägaren om lov. En portabel eller lätt flyttbar luftkonditionering eller luftkylare passar också bra att ha i fritidshuset eller husvagnen. De flesta bilar har AC och det är en god idé att skaffa en luftkonditionering till hemmet för att även där göra tillvaron behagligare och mer vilsam.

Vad skiljer en kylare och en luftkonditionering åt?

Skillnaden mellan en luftkylare och en luftkonditionering ligger i hur de kyler ner luften. En luftkonditionering kyler luften med hjälp av kylmedel medan en luftkylare använder ångorna från sin vattentank för att kyla luften. Du kan få svalare luft med en AC men en luftkylare är billigare och mer miljövänlig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar