Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 3 av 3 produkter

Behöver du lite extra värme i ditt hem, eller är du kanske en frusen person? Med hjälp av ett värmeelement värmer du upp utvalda utrymmen till en behaglig temperatur. Hos oss på Trademax hittar du element i olika utföranden så du enkelt hittar något som passar dig.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av värmeelement?

    Du behöver veta hur stort utrymmet är som du vill värma upp. Du vill gärna att elementet ska värma upp ditt valda utrymme snabbt. Med andra ord så lämpar sig ett litet värmeelement för mindre utrymmen medan stora värmeelement är perfekta för större utrymmen.
  • Vilka fördelar finns det med värmefläktar?

    Behöver du värma upp ett utrymme snabbt är en värmefläkt perfekt för dig. En värmefläkt kan du ha överallt men passar bra i till exempel uterum, garage eller verkstad. En värmefläkt värmer upp utrymmen från en låg temperatur och sprider runt värmen effektivt.
  • Vilka typer av värmeelement erbjuder Trademax?

    Hos oss på Trademax kan du hitta ett varierat utbud av värmeelement billigt online. Vi har värmefläktar, konvektorelement, värmeelement med fläkt och mycket mer. Vi erbjuder även stora och små värmeelement. Välkommen att utforska vårt sortiment för att hitta ett värmeelement som passar dig.