Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

Radiatorer är nödvändiga men de är inte alltid så roliga att se på och de kan bli väldigt varma. De behöver dessutom bra luftväxling vilket gör att det inte går att ställa möbler framför. Med de praktiska och snygga elementskydd som du hittar hos oss på Trademax kan du lösa problemet.

Elementskydd skapar en helhet i rummet

  • Varför använder man elementskydd?

    De finns framförallt två anledningar till att använda elementskydd. De skyddar så att ingen kommer emot ett hett element och bränner sig, och de ger rummet en mer enhetlig karaktär. Radiatorer kan se tråkiga ut och kan störa harmonin i rummet. För att göra inredningen mer enhetlig kan du dölja radiatorerna med ett vackert elementskydd från oss på Trademax.
  • Hur rengör jag elementskydd?

    Elementskydd kan samla damm och därför behöver du dammsuga dem regelbundet. Använd små munstycken eller borstar till dammsugaren och rengör försiktigt gallret på ditt elementskydd. Du kan också torka av det med en fuktig trasa. De elementskydd som du hittar hos oss på Trademax har en öppning mot golvet som underlättar rengöring. Vill du rengöra elementen eller bakom elementen är skyddet lätt att plocka loss.
  • Hur väljer jag rätt elementskydd?

    Mät noga utrymmet runt din radiator så att ditt elementskydd blir lagom brett och högt så att det hamnar under fönsterkarmen. Många fönster har en fönsterbräda och där kan du enkelt kan passa in ditt elementskydd. Beräkna plats vid sidan av elementskyddet för att kunna nå termostaten om du vill reglera temperaturen. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.