Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Portabel AC

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Med hjälp av en portabel luftkonditionering bestämmer du rätt temperatur i ditt hem. Eftersom du enkelt kan flytta den, kan du placera den var du vill. Om det är på kontoret, gäststugan eller sovrummet spelar ingen roll. Den gör sig bra överallt. Hos trademax hittar du många olika modeller med olika funktioner. Välkommen att utforska vårt sortiment!

Vanliga frågor och svar

  • Hur fungerar portabel AC?

    En flyttbar ac är enkel och smidig att använda. Du kopplar bara in stickkontakten i ett vanlig vägguttag och hänger ut slangen genom fönstret, beroende på modell. En portabel luftkonditionering tar sedan ut värmen genom slangen och blåser in luft i valt utrymme.
  • Hur stor AC behöver jag?

    Vilken typ av AC du behöver beror på hur stort utrymme du vill kyla. Är det en stor yta kan du behöva en kraftfullare modell med kylkapacitet på 3,5 kW, den kan då kyla ytor upp till 35 kvadratmeter. En liten portabel AC med kyleffekt på 2,6 kW passar rum mellan 11-20 kvadratmeter.
  • Kan jag ha portabel AC i alla rum?

    Självklart kan du det! Det är det som är så bra med ett portabel AC, att du kan flytta runt den efter behov. Du kan ha den i din lägenhet för att skapa en behaglig temperatur eller placera den i sommarstugan för svalka en varm sommardag. Oavsett om det är varmt, kallt eller fuktigt placerar du din AC där den behövs.