Stavmosaik

3 st produkter
682632(1).jpg

Mosaik är ett material som använts i många år. Idag är användningsområdena många, där du kan skapa vackra mönster till olika ytor. Välkommen att utforska Trademax utbud av stavmosaik billigt online. Beställ idag så bjuder vi på frakten!

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av stavmosaik?

Tänk på att beställa rätt mängd plattor, gärna lite extra. Det är även bra att fundera över valet av fog. Beroende på om du väljer en ljus eller mörk fog kan slutresultatet se olika ut. Utöver det är det bara att välja den mosaik du tycker är snyggast och ger den stil till ditt hem som du vill ha.

Hur lägger jag stavmosaik?

Precis som med vanlig mosaik monterar du stavmosaik. Den enda skillnaden är att du eller hantverkaren kan behöva kapa bitar för att få stavarna att passa mot hörn. Det är därför viktigt att beställa extra stavar, så har ni om något skulle gå fel under arbetets gång.

Var kan jag montera stavmosaik?

Fördelen med stavmosaik är att den kan monteras där du känner för det, det vill säga den gör sig väl på flera olika ställen i hemmet. Den är lätt att rengöra vilket gör att du kan placera den på ytor som får stå ut med mycket, till exempel kök och badrum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar