Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Vill du skapa intrycket av trägolv men behöver något som är mer slittåligt? Då är träklinker perfekt för dig. Med samma egenskaper som klinker kan du montera träklinker i kök eller badrum utan att vara rädd för att slita ut det. Utforska vårt stora utbud och beställ träklinker billigt online från Trademax.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är träklinker?

    Med sina slitstarka och tåliga egenskaper gör sig träklinker bra i många delar av hemmet. Välj själv om du vill ha det på golv eller väggar och placera det där du vill ge en känsla av trä. Det behöver inte samma omvårdnad som vanligt trägolv och tål värme och kyla mycket bra.
  • Hur lägger jag träklinker?

    Precis som du monterar vanligt klinker gör du med träklinker. Börja längst bort från dörren och lägg en klinker åt gången. Det är alltid bra med planering innan du börjar fästa klinkers i fästmassan. Prova lägga ut plattorna för att få en bild av hur det kommer se ut. Du behöver också vara medveten om att det tar cirka en vecka för fästmassan att torka. Du får därför inte gå på golvet under den tiden.
  • Behöver jag tänka på något vid val av träklinker?

    Inte mer än att det är bra att beställa rätt mängd klinkers. Det är alltid bra att beställa lite extra, så har du om det skulle bli spill under arbetets gång. Sen behöver du inte tänka på mer än att beställa det klinker som du tycker är snyggt.