Mönstrat klinker

23 st produkter
1396785(1).jpg
Med mönstrat klinkers kan du enkelt förnya delar i ditt hem. Det är populärt att montera utrymmen som kök, hall och badrum då de klarar stora påfrestningar och är enkla att rengöra. Utforska vårt sortiment av klinkerplattor med mönster i olika färger och beställ det du tycker är snyggast.

Vanliga frågor om mönstrat kakel

Hur inreder jag med mönstrat klinker?

Mönstrat klinker kan du med fördel inreda både vägg och golv med. Var de gör sig bäst beror på kaklets material och egenskaper. Klinker gör sig bra i köket, hallen eller badrummet, och du kan själv välja om du vill ha det inomhus eller utomhus.

Hur mycket mönstrat klinker behöver jag?

Beroende på var du ska sätta dem samt plattornas storlek kan det skilja sig hur mycket plattor du behöver. Det är alltid bra att beställa lite extra beroende på antalet skärningar samt det förekommer alltid spill. Hos Trademax hittar du plattor i många olika storlekar, från minsta storlek i 15x15 cm till största i 60x60 cm.

Vilka olika mönster kan jag välja?

Med mönstrat klinker finns det något för alla smaker. Plattorna erbjuds i en mängd olika färger, inklusive subtila nyanser. Vissa ger en mer vintagekänsla med till exempel blommönster eller kanske vill du ha klinker som ska efterlikna natursten. För den som är ute efter en mer orientalisk stil finner du självklart marockanskinspirerat klinker hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar