Marockanskt kakel

16 st produkter
682530(1).jpg

Vad är marockanskt kakel?

Marockanskt kakel kännetecknas i de allra flesta fall av härliga mönster. Mönster som för dig till Medelhavet och som skapar en rustik känsla. Klassiska mönster är sirliga och finns i alla tänkbara färger. Marockanskt kakel kännetecknas också av sin tålighet och höga kvalitet. Mönstren är i de allra flesta fall genomgående och med tålig yta.

I vilka rum passar marockanskt kakel och klinker?

Marockanskt kakel passar där du vill ha härliga mönster. Därför fungerar marockanskt kakel lika bra i badrum och kök. Genom sina vackra mönster och omsorgsfullt valda färger kan du skapa ditt eget Medelhavshem. Du kan välja att exempelvis skapa en fondvägg med marockanskt kakel. För dig som gillar mer diskreta färger kan beige marockanskt kakel vara en vacker brytning mot vita väggar.

Hur sköter jag bäst om marockanskt kakel?

Marockanskt kakel har en tålig yta som klarar mycket. Samtidigt är det alltid bra att tänka på att använda skonsamma rengöringsmedel som inte repar. Har du marockanskt kakel i hallen kan du med fördel hålla grus borta.

Är det svårt att lägga marockanskt kakel?

När du lägger marockanskt kakel bör du tänka på att det i regel går åt mer fix än vanligt. Du bör också använda en grovtandad fixkam. Det är också viktigt att du tänker på mönsterpassningen. Så arbeta utefter linjer och inte kryss. Då kan du lättare justera mönstret efter hand. När det kommer till bredden på fogen bör den vara så smal som möjligt. Då framhävs mönstret bättre och resultatet ser mer enhetligt ut.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar