Fasat kakel

8 st produkter
Kampanj
682086(1).jpg
Kakel med fasade kanter utmärks för sina lätta lutningar längst med sidorna. Kaklet ger en levande effekt då sidorna på plattan fasar nedåt och mittenpartiet av plattan sticker uppåt. Välkommen att utforska Trademax stora utbud av fasat kakel billigt online.

Frågor och svar om fasat kakel

Hur fogar man fasat kakel?

I och med att kaklet har fasade kanter kan det ta lite längre tid när du monterar kaklet. Blanda lite fogbruk åt gången och använd en mjuk gummispackel. Torka sedan bort överflödig fog med en fuktig svamp innan fogen torkat för mycket.

Var kan jag ha kakel med fasade kanter?

Fördelen men fasad kakel är att det fungera lika bra i kök såväl som badrum. Trenden är att använda kaklet på hela väggytan i tex ett kök. Detta ger ett inbjudande och klassiskt intryck. Självklart så behöver man inte kakla en hel väggyta, halvkaklade väggar med målade väggar ger ett klassiskt intryck.

Vad är fasat kakel?

Vill du ha ett traditionellt kakel är fasade kakelplattor rätt val för dig. De har ett klassiskt utseende med sina sneda kanter, och beroende på storlek kan de skilja sig åt till det yttre. Det är en stor trend med vitt rektangulärt fasat kakel till kök och badrum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj