Tvättork utomhus

9 st produkter
1168660(1).jpg

En tvättork utomhus är en praktisk och miljövänlig lösning för att torka kläder. Istället för att använda en torktumlare eller torkställning inomhus kan du hänga upp dina kläder på en tvättork utomhus och låta dem torka naturligt i solen och vinden. Detta sparar energi och minskar din elräkning samtidigt som kläderna får en fräsch doft av frisk luft. En tvättork utomhus kan vara en enkel klädstreck eller en mer avancerad konstruktion med flera linor. Oavsett vilken typ du väljer är det ett smart val för både plånboken och miljön.

Vanliga frågor om Tvättork utomhus

Vad finns det för tvättork utomhus?

Det finns olika typer av tvättorkar som kan användas utomhus. Här är några vanliga alternativ:

  • Tvättstreck: Detta är en enkel form av tvättork som består av ett rep eller en lina som spänns mellan två punkter, vanligtvis mellan två träd eller stolpar. Kläderna hängs upp på linan för att torka.
  • Tvättställning: En tvättställning är en konstruktion med flera horisontella stänger där kläderna kan hängas upp för att torka. Det finns olika modeller och storlekar att välja mellan.
  • Tvättlina med stativ: Denna typ av tvättork består av en frittstående konstruktion med en tvättlina som kan dras ut och fästas vid sidorna. Man kan enkelt fälla upp eller ner tvättlinan efter behov.
  • Paraplytvättställning: Denna typ av tvättork liknar en stor paraplyformad konstruktion där kläderna kan hängas upp på de olika stängerna runt omkring.
  • Torkställning med vikbara stänger: Denna typ av tvättork har flera vikbara stänger som kan justeras efter behov. Stängerna kan fällas upp eller ner för att passa olika tvättmängder.

Dessa är bara några exempel på tvättorkar som kan användas utomhus. Vilken typ som passar bäst beror på personliga preferenser och tillgängligt utrymme.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)