Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Köksbelysning är viktig för att skapa en funktionell och trivsam atmosfär i köket. Det finns olika typer av belysning som kan användas för att belysa olika områden i köket. En huvudbelysning, såsom en taklampa eller spotlights, ger allmän ljusstyrka i rummet. Arbetsbelysning, såsom under skåpsbelysning eller spotlights över arbetsytan, ger riktat ljus för att underlätta matlagning och arbete. Stämningsbelysning, såsom dimbara lampor eller ljusslingor, kan användas för att skapa en mysig atmosfär vid matbordet eller i köksön. Valet av köksbelysning beror på individuella behov och preferenser.

Vanliga frågor om Köksbelysning

  • Vad ska man ha för belysning i kök?

    I ett kök är det viktigt att ha en bra och funktionell belysning för att kunna utföra olika aktiviteter som matlagning, diskning och förberedelser. Här är några olika typer av belysning som rekommenderas i ett kök:
  • Vilken belysning under köksskåp?

    Det finns flera olika alternativ för belysning under köksskåp. De vanligaste typerna är LED-strips och spotlights. LED-strips är tunna och flexibla ljusremsor som kan monteras direkt under skåpen för att ge ett jämnt och diffust ljus. Spotlights är små ljuskällor som kan monteras individuellt under varje skåp och ger en mer riktad belysning.