Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 12 av 12 produkter

En vägghängd toalett är en typ av toalett som monteras på väggen istället för att vara placerad på golvet. Denna typ av toalett är populär för sitt moderna och minimalistiska utseende, och den tar också upp mindre utrymme jämfört med en vanlig golvmonterad toalett. En vägghängd toalett har en inbyggd cistern som är gömd bakom väggen, vilket ger ett rent och snyggt utseende. Dessutom kan höjden på en vägghängd toalett justeras för att passa användarens behov och preferenser. Sammanfattningsvis är en vägghängd toalett en praktisk och stilren lösning för badrummet.

Vanliga frågor om Vägghängd toalett

 • Vad ska man tänka på med vägghängd toalett?

  När man väljer en vägghängd toalett finns det några saker man bör tänka på:
 • Hur mycket tål en vägghängd toalett?

  En vägghängd toalett kan normalt sett klara en belastning på upp till 200 kg. Detta inkluderar både den fysiska vikten på personen som använder toaletten och eventuell extra tyngd som kan uppstå vid användning. Det är viktigt att följa tillverkarens installationsinstruktioner för att säkerställa att toaletten monteras korrekt och att den används inom de angivna belastningsgränserna.
 • Är det dyrare med vägghängd toalett?

  Ja, det är oftast dyrare att installera en vägghängd toalett jämfört med en vanlig golvmonterad toalett. Vägghängda toaletter kräver en speciell inbyggnadsram och installationen kan vara mer komplicerad. Dessutom kan priset på själva toaletten vara högre än för en vanlig toalett. Däremot kan vägghängda toaletter vara mer platsbesparande och ge ett mer stilrent utseende, vilket kan vara värt kostnaden för vissa människor.
 • Varför ska man ha en vägghängd toalett?

  Det finns flera fördelar med att ha en vägghängd toalett: