Toalettstol & WC stol

75 st produkter
2270457(1).jpg

Ingen möbel är mer populär och används mer än en toalettstol. Därför är det också viktigt att välja rätt när du ska köpa en billig toastol. Både utseende och funktion är viktigt för att du ska kunna använda din WC stol i många år. Passa på och handla en billig WC online hos oss på Trademax.

Välj toalettstol eller WC stol med omsorg

Hur fungerar en toalettstol?

När toalettstolen använts använder du en spolknapp som aktiverar en vattenpump. Fräscht vatten spolar rent och sedan förs allting ut i avloppsrör som antingen är anslutna till en kommunal anläggning eller till ditt eget avlopp. Det går också att tillsätta rengöringsmedel och/eller doftämnen i spolvattnet.

Hur vet jag vilken WC stol som passar mitt hushåll?

Alla toastolar passar i alla hushåll och behöver inte anpassas efter hur många personer som kommer att använda den. Däremot kan det vara smart att ha mer än ett badrum eller i alla fall mer än en toalett om ni är många i familjen.

Är alla billiga toalettstolar vita?

Det går att få toaletter i annan färg än vit om man vill. Fast vit är den överlägset vanligaste färgen. Vi på Trademax har ett flertal modeller av billiga toaletter i en snygg svart design. En svart toalett kan ge badrummet en sofistikerad look.

Vad är en vägghängd toalett?

En vägghängd toalett har sin cistern inbyggd i väggen bakom. En vägghängd toastol gör badrummet mer lättstädat och ger ett mer slimmat och avskalat intryck. Det blir också färre delar att torka av. Cisternen nås enkelt via en inspektionslucka eller liknande om behovet uppstår.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)