538729(1).jpg

I ditt badrum är en av dess centrala funktioner duschen. Alla duschar ser olika ut, men gemensamt för de flesta är att de förmodligen har en handdusch kopplad till en duschslang. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av duschslangar till ett bra pris. Bläddra bland välkända varumärken så som Hansgrohe.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av duschslang?

En bra duschslang smälter in med resten av din inredning. Fundera därför på vilket färg du vill ha på din duschslang. Om det är en duschslang i krom, metall eller svart. Du behöver även fundera på vilken längd du behöver på duschslangen. Oavsett hur högt din dusch sitter har du möjligheten att välja mellan kort och lång duschslang.

Hur byta duschslang?

Först och främst är det viktigt att du väljer en slang som har samma anslutning som på den befintliga. Sedan är det bara att skruva av den gamla och fästa den nya, majoriteten av alla duschslangar har samma anslutning (½-tums). Se till så att du har skruvat åt den nya ordentligt och prova sedan genom att sätta igång vattnet.

Kan jag köpa duschslang online från Trademax?

Absolut! Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av duschslangar billigt online. Bläddra bland olika modeller och beställ hem den som du anser passar dig och ditt badrum bäst.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar