Kampanj
  • Svart
1877146(1).jpg
Populära filtreringar

Vad ingår i det svarta duschsetet?

De delar som brukar ingå i ett duschset är handdusch, duschslang och duschstång. Det finns duschset med eller utan takdusch och i vissa fall ingår även blandare och badkarspip i duschsetet, men det kan ibland behöva köpas till. Vanliga material till duschseten är bland annat plast eller metall. Längden på slangen till duschsetet brukar ligga mellan 70 och 150 centimeter, medan själva duschstången är cirka 70 centimeter lång. Det svarta duschsetet har en enkel design som passar bra till de flesta olika badrum.

Kan jag installera duschsetet själv?

Det är möjligt att installera duschsetet själv, men det finns även hantverkare som erbjuder hjälp med att sätta upp dem. Innan du köper och installerar ditt duschset är det viktigt att du har rätt CC-mått om det är ett duschset med blandare. CC-måtten står för Center to Center och är måttet mellan de rör som kommer ut från väggen. Dessa mäts från mitten av det ena hålet till mitten av det andra hålet. Ett av de vanligaste CC-måtten är 150 millimeter. I vissa fall kan du även behöva montera en väggbricka. Väggbrickorna kallas också ibland för blandarfäste eller duschbricka.

Vad innebär duschanslutning G 1/2?

Duschsetet kan anslutas till de flesta olika sorters duschblandare som har standardkoppling G 1/2. G 1/2 är måttet på rörgängorna och är i detta fall 21 millimeter utvändigt och 19 millimeter invändigt. Detta mått kan även kallas för R 15. Vänd dig till vår kundtjänst om du undrar över något vid köp av duschset.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj