Duschpall & duschstol

1 st produkter
974749(8).jpg

Med hjälp av en duschstol eller duschpall får du stor hjälp i badrummet, speciellt när du ska duscha. En duschstol eller duschpall är bra för äldre som kan ha svårt att hålla balansen i duschen. Det passar även utmärkt för barn som har större risk att halka men underlättar även för föräldrar som duschar sina barn. Bläddra bland Trademax utbud och hitta den duschsits eller duschstol som passar dina behov bäst.

Vanliga frågor och svar

Behöver jag ha en stor dusch för att få plats?

Har du ett stort badrum med mycket plats behöver du inte fundera på om duschstolen eller pallen kommer få plats. Har du däremot ett litet badrum med en mindre dusch behöver du fundera på om den får plats i utrymmet. Det är även bra om du har extra plats att ställa undan den ifall ni är fler som använder duschen.

Behöver en duschstol & duschpall underhåll?

Eftersom duschstolar och duschpallar är gjorda av aluminium och plast behöver de inget större underhåll. Men det är aldrig fel att rengöra din duschstol med milt rengöringsmedel, då får du bort fukt och tvålrester. Har du vatten med mycket kalk kan du behöva torka av dem efter dusch, på så vis undviker du kalkfläckar.

Kan jag köpa duschstol med ryggstöd?

Absolut! Hos Trademax hittar du duschstol med ryggstöd. Då kan enkelt vila ryggen samtidigt som du duschar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)