Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 3 av 3 produkter

Ett hörnbadkar ger dig möjligheten att använda badrummets hörn på ett effektivt och platssparande sätt, samtidigt som ditt badrum eller spaavdelning får ett lyxigare uttryck. Hos oss kan du köpa billiga hörnbadkar i många olika modeller. Vi har bland annat rektangulära, halv-ovala och asymmetriska varianter. Vi kan erbjuda stora som små hörnbadkar med bubbel eller utan, för 1-2 personer. Om du vill ha hem ditt nya badkar snabbt och säkert, ska du vända dig till Trademax. Vi har dessutom 1 års öppet köp!

Hörnbadkar i många varianter

Är du på jakt efter ett stort eller litet hörnbadkar? Det är naturligtvis helt beroende av storleken och planlösningen i ditt badrum. Med ett hörnbadkar kan du spara plats, eftersom du kan placera det i badrummets hörn. Samtidigt får ditt badrum eller spaavdelning en lyxig och stilsäker känsla. Vi har billiga hörnbadkar i mängder av olika modeller och utföranden. Här finns bland annat raka och rektangulära, runda och böljande samt asymmetriska former. Gemensamt för alla våra hörnbadkar är att de är tillverkade i material som håller hög kvalitet och standard. Vi kan erbjuda stora som små hörnbadkar med bubbel eller utan, för en till två personer, från välkända leverantörer som Bathlife och Noro.

Vi har hörnbadkar mått:

  • 130 cm
  • 140 cm
  • 150 cm
  • 165 cm
  • 170 cm
  • och fler därtill

När du beställer en vara från Trademax kan du alltid känna dig trygg med att vi hanterar ditt köp på ett säkert sätt. Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med och vi testar och godkänner alla produkter vi säljer. Våra ledord är kvalitet, design och funktionalitet, och det är precis det du hittar i våra hörnbadkar. Om du har frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!