Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 181 produkter
1
...
8

Ett garage eller en verkstad är en viktig del av många hem och arbetsplatser. Det är en plats där man kan förvara fordon och verktyg, och där man kan arbeta på dem och göra reparationer. På Trademax hittar du ett brett utbud av garage- och verkstadsprodukter som kan hjälpa dig att skapa en komplett och funktionell arbetsyta. Vi erbjuder allt från arbetsbänkar och verktygslådor till hyllor, förvaringslösningar och garageportar. Oavsett om du behöver utrustning för att arbeta på dina fordon eller bara vill organisera och förvara dina verktyg, har vi det du behöver.

Vilka produkter och möbler behöver jag för att inreda ett komplett garage & verkstad?

För att få ett komplett garage behöver du produkter som hjälper dig att organisera verktyg och utrustning, skapa förvaringsutrymme och underhålla fordon. Några av de produkter som kan behövas inkluderar hyllor och förvaringsskåp, verktygslådor och verktygsvagnar, arbetsbänkar, lyftsystem, golvmattor och belysning. Det är viktigt att välja produkter som passar dina behov och det utrymme du har tillgängligt. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av garage- och verkstadsprodukter från välkända varumärken som kan hjälpa dig att skapa det perfekta garaget.

Vilka fördelar finns det med att ha ett organiserat garage eller verkstad?

Ett organiserat garage gör det enklare att hitta verktyg och utrustning när du behöver dem. Det minskar också risken för skador och olyckor genom att du undviker att snubbla över föremål som ligger på golvet. Dessutom kan ett organiserat garage öka värdet på ditt hem om du någon gång bestämmer dig för att sälja det.

Vad är skillnaden mellan en verkstad och ett garage?

En verkstad är en plats där man utför reparationer och underhåll av fordon och annan utrustning, medan ett garage är en plats där man förvarar fordon och utrustning. Ofta är ett garage en del av en verkstad, men en verkstad kan också finnas separat från garaget.