Trappbelysning

8 st produkter
1873517(2).jpg

Med trappbelysning inomhus skapar du inte bara ett snyggt dekorationsljus, utan även bra funktionsljus. Med belysning i trappa ser du vart du går samtidigt som trappans helhet lyfts fram. Hos Trademax hittar trappbelysning som passar alla typer av trappor. Välkommen att utforska vårt utbud!

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av trappbelysning?

Du behöver först ha bestämt var det är du vill placera din belysning. Är det i trappstegen, på väggen eller vid handräcket? Sedan behöver du fundera på vilken typ av belysning du vill ha. Är det kanske trappbelsyning i LED som ger ett fint och behagligt ljus? Oavsett vilken typ av belysning du är på jakt efter hittar du med all säkerhet belysning till trappan hos oss på Trademax.

Var ska jag placera min trappbelsyning?

Var du väljer att placera din trappbelysning är smaksak. Välj om du vill ha belysning som trappbelysning vägg, trapbelysning infälld i trappan eller som trappbelysning list. Alla fungerar lika bra. Det du behöver tänka på är att placera lamporna så man bara ser effekten av lamporna och inte direkt in i ljuskällan. Då kan du bli bländad när du går i trappan.

Vilka fördelar finns det med trappbelysning inomhus?

Att inreda med trappbelysning är snyggt och fyller även en stor funktion. Med hjälp av belysning trappa minskar du risken att snubbla på trappsteg samtidigt som du skapar ett trevligt och snyggt intryck av trappan.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)