Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 11 av 11 produkter

Fönster är en viktig del av våra hem och byggnader. De ger oss ljus, luft och utsikt samtidigt som de skyddar oss från kyla, vind och regn. Fönster kan vara tillverkade av olika material som trä, aluminium eller PVC, och de finns i olika storlekar och former. För att fönster ska fungera optimalt är det viktigt att de är tätt monterade och att de har en bra isolering. Ett energieffektivt fönster kan minska energiförlusten och därmed sänka uppvärmningskostnaderna. Det är också viktigt att regelbundet underhålla fönstren för att förlänga deras livslängd och bibehålla deras funktion.

Vanliga frågor om Fönster

  • Vad kostar det att byta fönster?

    Priset för att byta fönster kan variera beroende på flera faktorer såsom antalet fönster, typ av fönster, material, installation och eventuella extrafunktioner. Generellt kan man säga att priset för att byta ett fönster kan ligga mellan 5 000-15 000 kronor. Det är därför rekommenderat att ta in offerter från olika fackmän för att hitta det bästa priset för just ditt projekt.
  • Hur putsar man fönster?

    För att putsa fönster behöver du först rengöra glaset med en fönsterputs eller en lösning av vatten och diskmedel. Använd sedan en fönsterskrapa för att ta bort överflödig vätska och torka sedan av kanterna med en trasa eller en fönsterputsduk. Var noga med att torka bort eventuella ränder eller fläckar för att få en jämn och blank yta.
  • Vilken typ av fönster ska man välja?

    Det beror på dina behov och önskemål. Det finns olika typer av fönster, såsom enkelfönster, isolerrutor, energisparfönster, ljudisolerade fönster och säkerhetsfönster. Enkelfönster är billigare men isolerrutor ger bättre energieffektivitet och ljudisolering. Energisparfönster hjälper till att minska uppvärmningskostnaderna. Ljudisolerade fönster minskar ljudnivåerna och säkerhetsfönster ger extra skydd mot inbrott.