Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 3 av 3 produkter

Tejp är en vanlig produkt som används för att fästa och reparera olika föremål. Den består av en stark och slitstark yta med ett klistermaterial på baksidan som gör det möjligt att fästa tejpen på olika ytor. Tejp finns i olika bredder och längder för att passa olika behov. Det finns också olika typer av tejper, som exempelvis maskeringstejp för att skydda ytor vid målning eller dubbelhäftande tejp för att fästa föremål permanent. Tejp är ett användbart verktyg i både hemmet och arbetsplatsen för att snabbt och enkelt fixa och reparera olika saker.

Vanliga frågor om Tejp

Vad heter vanlig tejp?

Vanlig tejp kallas oftast för genomskinlig tejp eller klar tejp. Det är den typ av tejp som är vanligast och används för att fästa eller laga olika material.

Vad finns det för olika typer av tejp?

Det finns många olika typer av tejp som används för olika ändamål. Här är några vanliga typer av tejp:

1. Maskeringstejp: Används för att skydda ytor vid målning och kan enkelt tas bort utan att lämna rester.

2. Pakettejp: Stark och hållbar tejp som används för att försluta kartonger och paket.

3. Dubbelhäftande tejp: Har klister på båda sidor och används för att fästa olika material tillsammans, som papper, tyg eller plast.

4. Gaffatejp: En stark och tålig tejp som används för att reparera och fixa saker. Den är vanligtvis vattentålig och kan användas både inomhus och utomhus.

5. Elektrisk tejp: Används för att isolera elektriska ledningar och skydda dem från fukt och skador.

Detta är bara några exempel på olika typer av tejp, det finns många fler specialiserade typer för olika ändamål och branscher.