Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Fönsterputs är en viktig del av att hålla huset rent och snyggt. Genom att regelbundet putsa fönstren kan man se till att de är klara och transparenta, vilket ger ett bättre ljusinsläpp och en trevligare atmosfär i rummen. För att putsa fönster på bästa sätt är det viktigt att använda rätt verktyg och rengöringsmedel. En vanlig metod är att använda en fönsterputsare och en mikrofiberduk för att få bort smuts och fläckar. Det är också viktigt att vara försiktig och undvika att skada fönsterrutorna. Genom att regelbundet putsa fönstren kan man hålla dem i gott skick och förlänga deras livslängd.

Vanliga frågor om Fönsterputs

 • Vad är bäst att putsa fönster med?

  Det finns olika metoder och verktyg som kan användas för att putsa fönster. En vanlig metod är att använda en fönsterputsare eller en mjuk trasa tillsammans med ett fönsterputsmedel eller en blandning av vatten och diskmedel. Det är också viktigt att använda en ren och torr trasa eller en fönsterskrapa för att ta bort smuts och eventuella vattenrester. Det är också bra att undvika att putsa fönster i direkt solljus eller när det är väldigt varmt, eftersom det kan göra det svårare att få fönstren helt rena.
 • Hur blandar man fönsterputs med ättika?

  För att blanda fönsterputs med ättika kan du följa följande steg:
 • Vad använder fönsterputsare för medel?

  Fönsterputsare använder vanligtvis en kombination av vatten och rengöringsmedel för att rengöra fönster. Det finns olika typer av rengöringsmedel som kan användas, inklusive specialformulerade fönsterputsmedel eller vanliga hushållsrengöringsmedel som är säkra att använda på glasytor. Ibland kan de också använda alkoholbaserade rengöringsmedel för att avlägsna envisa fläckar eller smuts. Det är viktigt att använda rätt typ av medel för att undvika att skada eller repa fönstren.
 • Hur får man rena fönster utan ränder?

  För att få rena fönster utan ränder kan du följa dessa steg: