Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Guldram till tavlor & poster

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

  • Vad är skillnaden på en guldram och andra ramar?

    Guld är numera en färg som alla andra, men förr i världen åstadkom man ofta guldramar genom att fästa bladguld på en utsirad träram. Ramar i guld har alltid ansetts elegant och de går aldrig ur tiden, de är lika vackra att inreda med idag. Utseendet på både speglar och tavlor förhöjs med en guldram och skapar en tjusigare inredning, helt enkelt. Eftersom en guldram skimrar en aning fångar den ljuset på ett sätt som andra ramar inte gör.
  • Hur inreder jag bäst med mina guldramar?

    En vanlig ram kan hänga lite var som helst och behöver inte alltid synas, men dina guldramar vill du så klart ska vara i blickfånget. Det är inte fel att ha till exempel flera speglar i guldram, som får hänga i en grupp, tätt intill varandra. Du kan också sätta en guldramad spegel bakom ett vackert ljus eller en växt, för att både framhäva prydnaden och din vackra guldram. För att få fram skönheten hos dina guldramar kan du välja att ha andra guldfärgade föremål i rummet, eller saker i mässing.
  • Hur behåller jag mina guldramar snygga?

    Guldramar går att damma och torka av på samma sätt som andra ramar. Däremot syns ofta repor tydligare på just guldramar, så var försiktig med att till exempel dammsuga en guldram eller när du flyttar på den. Om du råkar få smuts på din guldram kommer den att må bäst av att torkas av omedelbart, så att inte spillet lämnar spår efter sig.