Dekorativt med fina kuddfodral

Visar 894 prisvärda produkter
Sortera på

Genom att byta ut dina kuddfodral kan du snabbt skapa förändring i din inredning. Kanske vill du dekorera med ljusare färger när våren kommer för att sedan byta till dovare färger under hösten och vintern? Här kan du köpa billiga kuddfodral i snygg och trendig design, med andra ord behöver det inte vara dyrt att göra om hemma. I sortimentet kan du välja bland mängder av olika stilar, exempelvis den marina stilen med motiv av ankare och färger som rött, vitt och blått. Vi har även mer spirituella kuddfodral med fjädrar, drömfångare och motiv av Buddha.

Stort utbud av billiga kuddfodral

Hos oss på Trademax kan du välja bland ett stort sortiment av prisvärda och billiga kuddfodral av hög kvalitet. VI har samlat många omtyckta och populära varumärken som bland annat Lord Nelson och Nusnäs. Matcha gärna dina kuddfodral med plädar och filtar – detta hittar du också hos oss! Att handla dina hemtextilier online är smidigt och bekvämt, dessutom får du en bra översikt över vårt sortiment. Beroende på vilka mått dina kuddar har kan du välja bland olika storlekar på kuddfodral hos oss.

Fina dekorationskuddar passar bra i nästan alla hemmets rum. I hallen kan de pryda pallen, i köket passar de perfekt i kökssoffan och givetvis blir det vackert att lägga några prydnadskuddar i den nybäddade sängen. Låt gärna dina kuddfodral matcha gardiner, filtar och mattor så känns inredningen lite mer genomtänkt och enhetlig. Hos oss finns allt du behöver för att skapa stor eller liten förändring i hemmet. Att börja med att byta ut dina kuddfodral mot nya är ett effektivt sätt att snabbt skapa en förändring i heminredningen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar