Elkamin

11 st produkter
Kampanj
686911(5).jpg

Hur installerar jag en elkamin?

När du köper en elektrisk kamin från oss här på Trademax medföljer alltid en instruktion om hur produkten ska installeras och eventuellt monteras. I vårt sortiment erbjuder vi flera olika typer av elkaminer i olika storlekar och utföranden, för vilka instruktionerna om installation kan se olika ut. För att veta hur just din elektriska kamin ska kopplas in rekommenderar vi dig därför att läsa instruktionen som medföljer.

Ger en elektrisk kamin värme?

Många elkaminer är utrustade med en eller flera fläktar, vilket innebär att de inte bara kan användas i dekorativt syfte utan även som värmekälla. På de flesta modeller el kamin kan du välja att antingen ha igång både brasan och fläkten, alternativt bara det ena eller det andra.

Var kan jag placera en Trademax elkamin?

Våra dekorativa elkaminer är lätta att placera på olika platser i hemmet. För smidighetens skull är det bra om det finns ett vägguttag i närheten, men i övrigt kan de placeras antingen i hörn eller vid en rak vägg. En dekorkamin behöver heller inte anslutas till någon skorsten. I Trademax sortiment finner du såväl snygga kaminer för golvplacering, som vägghängda kaminer.

Hur mycket kostar en Trademax dekorkamin?

Priserna på våra elkaminer varierar mellan olika modeller beroende på storlek och design. Gemensamt för alla våra elektriska dekorationsbrasor är dock att de håller hög kvalitet i fråga om konstruktion och materialval, och att de är mycket prisvärda i förhållande till den standard du får. Upptäck vårt sortiment av elkaminer och köp din favorit billigt online redan idag.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj