Snygg förvaring för barnrummet

Visar 381 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

En del drar sig för att ta itu med barnrumsinredningen, det känns helt enkelt för svårt och rörigt. Visst, barnens rum blir ofta stökigt eftersom de leker härinne, men det finns många bra knep för att förändra inredningen och göra den både praktisk och fin. Med hjälp av praktiska förvaringsmöjligheter kommer det bli superenkelt att hålla ordning och reda. Vi erbjuder ett stort utbud av förvaring barnrum. Här hittar du både papperskorgar, krokar och snygga förvaringslådor.

Smart förvaring reder upp i röran

Leksaksbilar, legobitar och kläder i högar. De flesta av oss känner nog igen oss i detta när vi tänker på barnens rum. Att gå och städa upp i röran är sällan lockande, men det finns enkla knep. Genom att köpa smart förvaring till barnrummet behöver du inte längre städa upp efter barnens lekar, de kan göra det själva. Här hittar du trendiga lådor på hjul som passar perfekt att slänga ner legoklossarna i när leken är över. Vi erbjuder även fina och mönstrade förvaringsboxar i olika storlek som kan passa för exempelvis samlarkorten, pennorna eller tidningarna. Märk upp lådorna med olika etiketter så blir det enklare att sortera allt.

När det kommer till den enorma klädhögen finns det smarta och snygga krokar som garanterat kommer att underlätta. Välj bland fina hängare med bokstäver eller olika texter. Här kan barnen själva hänga upp skolväskan, morgonrocken eller kepsen. Att hålla ordning och reda i barnrummet blir inte svårt när barnen har olika förvaringsmöjligheter. Med en kreativ och snygg design blir det såklart även roligare att hålla fint, det kommer även barnen att tycka.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj