Kampanj
539481(5).jpg

Att sätta upp tavlor eller posters på väggarna gör ett rum mer trivsamt och ger ett härligt intryck. Särskilt i barnens rum brukar det vara väldigt uppskattat att få sätta sin egen prägel lite grann och ha några fina posters på väggen som barnet själv har valt.

Posters skapar personligare och mysigare barnrum

Kan jag köpa posters hos er i olika storlekar?

Ja det kan du göra, vi på Trademax har billiga posters till barnrum i olika storlekar. Du kan välja din favorit och sedan klicka i vilken storlek du önskar.

Vad rekommenderar ni för poster?

Det måste du eller barnet själv välja så klart efter eget tycke och smak. Men just nu har vi kanonpris på vår fotbollsposter som brukar vara väldigt populär bland barnen.

Vad har ni för slags motiv på era posters?

Om du letar efter en poster som ska vara i ett barnrum där barnet ifråga gillar djur till exempel, så har vi flertalet sådana att välja på online hos oss. Siffror eller bokstäver är också populära posters vi har eller sådana med texttryck på.

Jag behöver hjälp, kan jag få det?

Om du behöver hjälp med något i din beställning hos oss på trademax.se så hjälper vi dig gärna. Har ni ett litet barnrum till exempel och funderar på hur många poster ni kan ha uppsatta, så kan vi hjälpa er se över den situationen också. Välkommen in till oss för att hitta din favorit bland våra posters och beställ sedan enkelt, smidigt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj