Skippa sidhuvud och gå vidare.

Barn posters

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Att sätta upp tavlor eller posters på väggarna gör ett rum mer trivsamt och ger ett härligt intryck. Särskilt i barnens rum brukar det vara väldigt uppskattat att få sätta sin egen prägel lite grann och ha några fina posters på väggen som barnet själv har valt.

Posters skapar personligare och mysigare barnrum

 • Kan jag köpa posters hos er i olika storlekar?

  Ja det kan du göra, vi på Trademax har billiga posters tillbarnrum i olika storlekar. Du kan välja din favorit ochsedan klicka i vilken storlek du önskar.
 • Vad rekommenderar ni för poster?

  Det måste du eller barnet själv välja så klart efter egettycke och smak. Men just nu har vi kanonpris på vårfotbollsposter som brukar vara väldigt populär blandbarnen.
 • Vad har ni för slags motiv på era posters?

  Om du letar efter en poster som ska vara i ett barnrum därbarnet ifråga gillar djur till exempel, så har vi flertaletsådana att välja på online hos oss. Siffror eller bokstäverär också populära posters vi har eller sådana med texttryckpå.
 • Jag behöver hjälp, kan jag få det?

  Om du behöver hjälp med något i din beställning hos oss påtrademax.se så hjälper vi dig gärna. Har ni ett litetbarnrum till exempel och funderar på hur många poster nikan ha uppsatta, så kan vi hjälpa er se över densituationen också. Välkommen in till oss för att hitta dinfavorit bland våra posters och beställ sedan enkelt,smidigt och bekvämt.