Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Barntavla

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Att pryda väggarna med fina barntavlor är ett enkelt sätt att göra rummet mer inbjudande och mysigt. Ett tips är att sätta upp en vacker barntavla framför sängen, då kan barnet varje kväll se på den för att sedan drömma glada drömmar. Med hjälp av fantasifulla barntavlor kan barnen drömma sig bort och föreställa sig att de rider på hästar, plockar blommor eller simmar i havet. Vi har fantastiska motiv som passar perfekt i barnrummet, bland annat grafiska tryck av växter, lärorika posters med bokstäver och färgglada tavlor med motiv av berg.
 

Kreativt rum med barntavlor på väggarna

Att inreda barnens rum kan vara en utmaning, men en rolig sådan. För att barnens kreativitet ska kunna flöda fritt är det bra att inreda med saker som förhöjer barnens fantasi. När du inreder barnens rum kan du självklart göra det lika fint och modernt där som i resten av hemmet. Vi erbjuder mängder av trendiga tryck och moderna posters, som passar minst lika bra i vardagsrummet som i barnrummet. För att skapa en enhetlig stil och inredning i barnrummet kan du testa att matcha accentfärger i barntavlor med textilier som mattor, gardiner och kuddar. Hos oss på Trademax finns både väggdekorer och textilier som genast gör barnrummet mysigare, skojigare och mer kreativt. Kom ihåg att belysningen också är viktig. Vi erbjuder fina väggdekorer med inbyggt ljus. Helt perfekt när barnen vill ha mysbelysning!

Prova att sätta upp flera barntavlor i olika storlekar tillsammans på väggen. På så sätt skapar du en slags bildvägg. Förutom att du kan beställa moderna och trendiga barntavlor hos oss, kan du även köpa separata ramar och posters. Ett tips är att blanda olika färger och former på ramarna för att göra väggarna lite mer lekfulla och roliga. Hos oss kan du hitta både ramar i olika lekfulla fomer, och även tjocka och svarta ramar som kan anses mer moderna. Det kan bli riktigt effektfullt att rama in barnens teckningar, ett diplom eller kanske en t-shirt. I barnrummet är det lätt att inreda med fria händer. Låt din och dina barns kreativitet flöda och skapa något personligt. Hos oss kan du snabbt hitta det du söker genom att söka efter produkter eller välja olika kategorier. Vi har även en sökfunktion som gör det smidigt att sortera utbudet utifrån det lägsta eller högsta priset. När du beställer dina inredningsprodukter hos oss behöver du inte vänta länge. Vi erbjuder snabba leveranser och du har alltid 365 dagars öppet köp.