Barnmattor

Visar 2165 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Härliga barnmattor som förhöjer rummet

En matta gör så otroligt mycket i ett rum, oavsett vilket rum det är. I barnens rum vill de ofta ha färgglada och mjuka mattor som är sköna att sitta på. Vi på trademax har ett fint utbud av mattor i olika storlekar och färger till barnen.

Vad ska jag tänka på när jag köper matta?

Kanske först och främst var mattan ska vara någonstans och hur stort utrymmet är. Hur stor matta kommer du behöva? Vad tycker barnet ifråga om för motiv och färger? Välj det barnet gillar bäst. Ni kan köpa billiga och härliga barnmattor på nätet hos oss på trademax.

Vad är det för material i era barnmattor?

I våra mattor är det inget annat än bra kvalitet. Vissa mattor är i vanligt tyg medan en del andra har polypropylen i sig. Alla barnmattor hos oss på trademax är mjuka och sköna för barnen att leka på och har ett halkfritt underlag så att de inte halkar eller snubblar på mattan.

Vad finns det för motiv att välja på?

Vi har allt från hoppa-hage-mattor till djur och små världar. På de mattor där det finns små hus och världar kan barnet leka med sin fantasi och sina leksaker på mattan.

Har ni enfärgade mattor också?

Ja, men inte bland våra mattor för barn. Bland våra barnmattor har vi endast med motiv och mönster på. Barnen brukar gilla sådant allra bäst när de ska igång och leka. Hitta er favorit bland våra barnmattor här på trademax.se.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj