Köksbrickor

Visar 104 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Praktiska och dekorativa köksbrickor för ditt kök

Här hos oss på Trademax har vi ett brett sortiment av olika köksbrickor. Oavsett om du behöver en köksbricka för att kunna äta din frukost på sängen eller för uppläggning av kakor, så har vi allt du behöver online här hos oss.

Vad har ni för olika typer av köksbrickor?

Vi har gott om olika sorters brickor för ditt kök här på Trademax. Ska du ha en picknick i trädgården? Då kanske en bricka med kanter på kan vara bra, så att inte maten glider iväg. Vi har även brickor för tårtor med tillhörande lock och uppläggningsfat där du kan servera kakor eller frukt till exempel.

Vad är det för material i era köksbrickor?

Här på trademax.se har vi både billiga och prisvärda brickor för ditt kök. Vi har enkla köksbrickor i plast men även rejälare varianter i trä, porslin, metall och keramik. Hos oss finns det något för alla smaker och stilar.

Har ni köksbrickor med handtag på, för frukost till exempel?

Ja det har vi. På nätet hos oss på Trademax finns det brickor med handtag på. Dessa fungerar utmärkt till frukosten, eller om du hellre vill ha en bricka med utfällbara ben på som är specifikt utformad för att kunna ha i sängen.

Kan jag få hjälp?

Vi på trademax.se finns här för dig som kund och hjälper dig med det du behöver. Välkommen in till oss och hitta din favorit bland våra köksbrickor och beställ sedan enkelt, smidigt och bekvämt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj