Köp din tvättkorg på Trademax

Visar 46 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Inredningsdetaljer som fyller flera funktioner är alltid bra. En fin tvättkorg är ett bra exempel, eftersom den både är dekorativ samtidigt som den fyller en viktig funktion. Aldrig mer behöver du se högar av smutstvätt på golvet, när du i stället kan stoppa kläderna i en tvättkorg. För att din tvättkorg ska passa in med din övriga inredning i badrummet eller tvättstugan erbjuder vi många olika varianter. Till exempel har vi stilrena varianter i svart eller grått, men även mer iögonfallande tvättkorgar i koppar eller rotting.

Snyggt och användbart med tvättkorgar

Om du har en stor familj eller ett stort hus kan det vara aktuellt med flera tvättkorgar. Då slipper du gå till andra sidan huset för att stoppa ner ett par strumpor. Här kan du hitta riktigt snygga och trendiga tvättkorgar i set om tre stycken. Detta är perfekt för barnfamiljen då du kan ställa en korg i badrummet, en i sovrummet och en korg utanför barnens rum. Tvättkorgar behöver inte vara tråkiga, utan mer som dekorativa inredningsdetaljer för hemmet. Med en tvättkorg från Trademax får du både ett vackert blickfång samtidigt som du kan förvara smutstvätten på ett dolt ställe.

Många av våra tvättkorgar kan med fördel även användas till andra saker, som till exempel förvaringsplatser för exempelvis tidningar, filtar eller ved. Tack vare den trendiga och snygga designen passar de in i såväl vardagsrummet som i kontoret. Om du köper ett set med tre korgar kan du även dela upp tvätten på ett praktiskt sätt, exempelvis en korg för vit tvätt, en för svart och en för blandade färger. Detta kommer garanterat att underlätta när du väl ska lägga in tvätten i tvättmaskinen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj