Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 7 av 7 produkter

Populära filtreringar

Är du trött på högar av skor innanför dörren? Det behövs inte många par skor för att skostället ska bli fullt och resterande skor hamnar på golvet. Med en skolåda från oss på Trademax får du ordning och reda i din hall och skorna håller sig snygga längre. Skor behöver tas om hand för att behålla sin form och blir de liggande på golvet är risken att de blir skadade. Med en skolåda får du undan skorna från golvet och de kan vila på ett sätt som är gynnsamt för dem. Du vinner plats och skor och stövlar blir inte skadade.

Håll ordning bland skorna med en skolåda

  • Hur ställer jag en skolåda?

    Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av skolådor som har olika användningsområden. Vill du ha en snygg möbel i hallen som både är skolåda och avställningsyta finns det flera snygga och praktiska alternativ. Föredrar du att ha en öppen skohylla med generös plats för skor kan du ha den i en garderob, i källaren eller i din klädkammare.
  • Vilka fördelar har skolådor?

    När du har en stängd skolåda kan du förvara de torra skor du inte använder i lådan och få en bra överblick. En öppen skolåda blir en bra plats för fuktiga skor att vila och torka. Skor som förvaras i skolåda håller formen och slits inte lika fort. Med en snygg och praktisk skolåda från Trademax blir det lättare att hålla rent och snyggt i hallen.
  • Vilken skolåda ska jag välja?

    Det finns klassiska, moderna och enklare modeller av skolådor för att möta de olika behov som finns i ett hem. En täckt skolåda blir en snygg möbel i hallen medan de större öppna hyllorna passar bättre i ett förvaringsutrymme. Har du frågor om vilken skoförvaring låda som är mest lämplig för dina behov är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.