Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 82 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Förvaring behöver inte vara något tråkigt eller fult – tvärtom kan förvaringslådor vara otroligt dekorativa i inredningen samtidigt som de fyller en viktig funktion. Här hittar du ett stort utbud av trendiga förvaringskorgar och lådor i snygg design. Här finns både korgar i olika färger och storlekar men även kistor på hjul, tvättpåsar och vackra trälådor. Våra förvaringsboxar är minst lika dekorativa i inredningen som tavlor eller växter. Ställ dem på hyllan eller på golvet och förvara saker i dem.

Snygg ordning & reda

Med hjälp av snygga förvaringslådor i olika storlekar och modeller kan du enkelt gömma undan sådant som du inte vill ha framme. I vardagsrummet kanske du har mängder av prylar som ligger och ser stökiga ut på soffbordet. Göm undan tv-kontroller, filmer och spelkonsoler i snygga förvaringslådor så slipper du se oredan. Samtidigt är förvaringsboxar av olika slag ett smart sätt att organisera dina saker så att du vet vad du har.

I sortimentet kan du välja bland såväl stilrena lådor som förvaringsboxar i en mer klassisk design. En del av produkterna har texttryck med exempelvis "Shoes", "Coffee" eller Recycle". Med dessa lådor kan du enklare sortera och hålla reda på dina saker. Även för mindre saker som exempelvis smink eller smycken kan förvaringslådor med mindre fack vara användbara. Dessa kan du ställa på sängbordet och alltid ha dina värdefulla ting organiserade. En förvaringsbox kan du med fördel även använda som en vackrare presentförpackning. Kanske känner du någon som gifter sig eller letar du efter en jubileumspresent? Här kan du alltid få bra tips!