Vackra brickor, fat och underlägg

-20%
Lagervara
Fri frakt
795 kr
Rek. pris: 995 kr
Du sparar: 200 kr

Bricka

2 Set
Lagervara
Fri frakt
449 kr
Nyhet
-44%
Lagervara
Fri frakt
499 kr
Rek. pris: 895 kr
Du sparar: 396 kr
-71%
Lagervara
Fri frakt
349 kr
Rek. pris: 1 195 kr
Du sparar: 846 kr

Bricka Tidy

23x11x2cm
Leveranstid
Fri frakt
149 kr

Träbricka

60x60 cm
Lagervara
Fri frakt
499 kr
Lagervara
Fri frakt
279 kr
Nyhet
Lagervara
Fri frakt
279 kr
Nyhet

Bricka

2 Set
Lagervara
Fri frakt
449 kr
Nyhet
Lagervara
Fri frakt
1 195 kr

Servera middagen på vackra fat eller överraska din partner med frukosten på en fin bricka! Här hittar du mängder av vackra underlägg och brickor i olika stilar. För dig som letar efter användbara fat att servera middagen på har vi många stilrena varianter som låter maten stå i fokus. Här finns även praktiska brickor som du "hänger" över soffans armstöd – perfekt till morgonkaffet. Förutom våra serveringsfat och underlägg kan du även köpa dekorativa brickor att ställa ljus på eller kanske små växter i färgglada krukor.

Runda, rektangulära eller kvadratiska brickor

I vårt sortiment av brickor och underlägg kan du garanterat hitta något som passar. Vi har samlat alla tänkbara former och färger för att du ska hitta något som passar just dig och din inredning. För dig som gillar den ljusa och lantliga stilen finns vackra brickor från In Living, dessa är tillverkade i trä och målade i vit färg som "flagnat" för att se antik ut. Vi erbjuder även klassiska och eleganta brickor och serveringsfat i stål med dekorativa mönster. En tjusig bricka är perfekt att bära in födelsedagsfrukosten på, eller att servera glöggen på under julen.

När du vill presentera salladen på ett extra fint sätt eller när du vill lägga upp det nygrillade köttet lite tjusigare än vanligt kan du använda dig av vackra serveringsfat. Vi erbjuder både stilrena porslinsfat i vitt men även mjukare former och andra material, exempelvis granit eller skiffer. Vi har trevliga brickor som finns i en hel serie, här kan du exempelvis hitta matchande produkter för badrummet eller köket.