Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Är dina kökslådor röriga och upplever du att du har svårt att hitta rätt köksredskap? Då kan en besticklåda vara lösningen för dig. Med hjälp av besticklåda kan du enkelt strukturera dina kökslådor så du lätt hittar det du behöver. Välkommen att utforska Trademax sortiment för att hitta en besticklåda som passar dig och ditt kök. 

Vanliga frågor och svar

  • Varför ska jag ha besticklåda?

    Vem vill inte ha ett välorganiserat kök med strukturerade kökslådor? Med hjälp av besticklådor sorterar du alla dina redskap och bestick i sina egna fack. Då kan du enkelt hitta det du letar efter utan att behöva rota i en kaotisk låda.
  • Vad behöver jag tänka på vid val av besticklåda?

    Du behöver ha mätt ut kökslådans mått för att sedan beställa en besticklåda i matchande mått. Hos Trademax hittar du besticklådor i flera olika storlekar, så du enkelt hittar en som passar dig och ditt kök. Det är även bra att fundera på vilken färg eller material du vill ha. Välj den besticklåda du tycker är snyggast och som passar dig och din inredning.
  • Vilka besticklådor kan jag beställa billigt från Trademax?

    Hos Trademax hittar besticklådor i olika modeller, storlekar och färger. Välj bland liten och stor besticklåda samt rund bestickhållare.