Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Det spelar ingen roll vilken tid på året det är. Det är alltid lika roligt med en picknick. Maten smakar godare och den friska luften sätter fart på aptiten. Till picknicken behövs en duk och ett picknickset med bestick, men framförallt ska du packa ner mat. Då är det bra att ha en vacker picknickkorg som håller allt på plats.

Fyll en picknickkorg och ge dig ut i naturen

  • Varför ska jag välja en picknickkorg?

    När du ska packa din picknickkorg är det många saker som ska med och en del kan vara lite ömtåliga. Det är ju bra att slippa plastlådor och istället kunna svepa in smörgåsar och småpajer i lite smörpapper eller servetter. Har du en stabil picknickkorg kan du utan problem lägga ner både ömtålig mat och dricka.
  • När kan jag använda en picknickkorg?

    En vacker picknickkorg kommer väl till pass även om du inte ska ha picknick i det gröna. Din korg kan du lika gärna använda när du åker och handlar eller om du ska ut i skogen och plocka svamp. En picknickkorg där du lagt en vacker duk kan också bli en fin inredningsdetalj i ditt hem.
  • Vad kan jag packa ner i en picknickkorg?

    Fördelen med en picknickkorg är att den är så stabil. Du kan använda den till att packa ner mat, men du kan också packa picknickmuggar eller ett picknickset med tallrikar, bestick och en vacker duk. Det är vanligt att en picknickkorg är gjord av flätad rotting, men det viktiga är att den är stabil och lätt att torka av.