Garderob & garderobssystem

1 971 st produkter
Kampanj
795655(1).jpg

Hur skulle ditt boende se ut utan garderober? Stökigt? Rörigt? Har du vuxit ur de garderober du har och vill uppgradera ditt hem med nya förvaringslösningar? På Trademax hittar du en mängd olika inspirerande garderobsystem. Vi har praktiska garderober till alla hushåll och oavsett vad du har för behov så hittar du en garderobslösning hos oss som passar dig. 

Garderober - brett utbud av garderober online

Innan du köper nya garderober är det vissa saker du bör tänka på, som till exempel:

 • Vad ska rymmas i garderoben?
 • Till vilket rum behöver du garderob?
 • Hur bred ska garderoben vara?
 • Hur hög kan garderoben vara?
 • Önskar du garderobsdörrar? 
 • Vad för typ av dörrar ska garderoben ha?

De här frågorna är viktiga att besvara eftersom det avgör hur dina garderober kommer se ut. Beroende på din övriga stil, vad för typ av saker du behöver förvara i garderoben och hur rummet ser ut behöver du olika lösningar. Kanske finns det inte så mycket utrymme för att öppna upp breda dörrar där garderoben ska stå? Då passar garderober med skjutdörrar bättre och självklart har vi alla olika typer av garderober i olika färger och material du kan tänka dig! Behöver du mycket förvaring för att ordna upp alla dina kläder? Utdragbara lådinsatser gör garderoben överskådlig och hjälper till att hålla ordning. Hos oss hittar du lösningen. Har du en gammaldags lantlig stil i hemmet? Då ska du investera i garderober hos oss på Trademax som passar in i den stilen. Kanske behöver garderoben vara smal, för att du helt enkelt inte har plats, men ändå behöver en smart förvaringslösning? Vi har även flera olika djupa garderober som passar in i ditt hem. Bläddra runt bland våra olika garderober och hitta en lösning som passar just ditt hem!

 

GARDEROBER - MER ÄN BARA FÖRVARING

 

Garderoben, precis alla olika möbler i våra hem har över åren genomgått enorma förändringar. Det som tidigare bara var en enkel förvaringsmöbel, en stor stående låda vi kunde gömma undan saker i, har idag blivit något helt annat. Hos Trademax kan du verkligen hitta alla tänkbara garderober - oavsett vad du söker eller vad du vill göra. Ett garderobssystem hör inte längre bara hemma i sovrummet som klädförvaring, eller i förrådet. Snygg genomtänkt design och ett vackert hem vi kan trivas och koppla av i är en viktig del för merparten av oss. Garderoben är en stor och användbar del av vår inredning och vi borde ställa samma höga krav på den som vi gör på våra andra möbler. 

Vårt massiva sortiment av förvaringslösningar gör att vi kan erbjuda alternativ i mängder av olika former och med olika former kommer även möjligheten att själva kunna styra funktionen. En modern avskalat öppen garderobslösning fungerar lika snyggt och effektivt som lättillgänglig klädförvaring i sovrummet som i hallen. Utnyttja variationerna av material för att stilrent passa in en garderob i rummet där den behövs. Varför inte använda en stor markerad modell som exempelvis en skiljevägg för att både maximera förvaringsmöjligheterna och samtidigt skapa nya intressanta utrymmen. Om du har idéerna så har Trademax det du behöver för att förverkliga dem. 

 

GARDEROBSINREDNING - DIN FÖRVARING, DINA REGLER

 

Möjligheten att variera, förändra och uppdatera hur våra hem ser ut är alltid relevant. Den där känslan man är ute efter ligger lika ofta, om inte oftare, i detaljerna snarare än i det stora. Hos oss hittar du mängder av alternativ för garderobsinredning. Hyllplan och lådor, fasta eller utdragbara och flera olika modeller, färger och material. Vi har flera olika typer av garderobsbelysning - tänk på att flera olika modeller kan passa till flera olika garderober. Undersök tjockleken på ramverket för att själv kunna skapa dina egna kombinationsmöjligheter. Utnyttja insidan för att helt och hållet passa ditt liv och dina behov. Det är trots allt insidan som räknas. 

Om du trots allt är sugen på att jobba lite på utsidan också så erbjuder Trademax även massor för att tillgodose det behovet.  Vi har garderobsknoppar, garderobshandtag och mängder av olika snygga beslag. Hos oss hittar du allt du behöver för att justera finishen och att ta helhetsintrycket ett steg längre. En klassisk inredningsdetalj som är känd för att förhöja ett rums känsla är textilier. Ett sätt att tillföra en mjuk, organisk karaktär eller en vacker färgklick för att bryta av mot, eller komplettera, övrig inredning. Trademax har flera garderobserier som kommer med tillhörande textildetaljer. Vi har även många serier med en lättare, öppnare design som är tacksamma om du själv vill komplettera med valfria tyger.

 

GARDEROBER - FÖR ETT ORGANISERAT HEM

 

Garderober kan verkligen vara skillnaden mellan ett hem som du trivs i och ett stökigt hem som du alltid måste städa. Hos oss hittar du variationen som ger dig möjligheten att anpassa din förvaring helt efter dina egna behov. Oavsett om du vill ha något som står på egna ben och blir en självklar del inredningen, eller om du vill ha något som subtilt och nedtonat rymmer allt det där du vill få undan. En av de stora fördelarna med garderober är att det kan vara stängd förvaring, om du så önskar. Det gör att damm och smuts inte tar sig in till dina kläder eller saker du förvarar i garderoberna. Du kan enkelt stänga dörren om de saker du har i garderoben, vilket kan ge ett lugnare intryck i hemmet, oavsett vilket rum det handlar om. Du kanske behöver någonstans att smart förvara vinterkläderna inför nästa säsong, eller så vill du ge dina skor och kläder ett helt eget rum i form av en walk in closet? Oavsett om du vill visa upp dina garderober eller gömma undan dem i ett förråd, så behöver de vara praktiska och utformade för att rymma de kläder eller saker du förvarar i dem. Här på Trademax hittar du garderobslösningar i en mängd material, färger och mått. Välj mellan: 

 • Garderober med skjutdörrar
 • Garderober för dig som bor litet 
 • Extra djupa garderober
 • Garderober i ek, valnöt och andra träslag
 • Fristående garderober
 • Garderober i olika färger

Fundera över vad du behöver för typ av garderobslösning och hitta sedan de perfekta garderoberna för dig här hos oss! Du beställer enkelt hem dina nya garderober med fri frakt ända hem till dörren. Om du har några frågor eller om önskar konkret hjälp att hitta garderoben just för dig - kontakta vår kundsupport för kunnig och professionell service. Smidigt och skönt!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj