Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 1210 produkter
1
...
51

Populära filtreringar

Garderoben, precis alla olika möbler i våra hem har över åren genomgått enorma förändringar. Det som tidigare bara var en enkel förvaringsmöbel, en stor stående låda vi kunde gömma undan saker i, har idag blivit något helt annat. En möbel man gärna låter ta plats i ett rum. Garderober kan verkligen vara skillnaden mellan ett hem som du trivs i och ett stökigt hem som du alltid måste städa. Hos oss hittar du garderober som ger dig möjligheten att anpassa din förvaring helt efter dina egna behov. Fundera över vad du behöver för typ av garderobslösning och hitta sedan de perfekta garderoberna för dig här hos oss på Trademax!

Garderoben - kanske hemmets viktigaste möbel

  • Vad behöver man i en garderob?

    Inredningen för att du ska vara nöjd med din garderob är A och O. Utgå från vad du ska förvara i din garderob. Kommer du behöva hyllplan, stängar, lådor, skoställ eller kanske smyckesförvaring? När du väl benat ut vad du ska förvara i garderoben väljer du en garderob med inredning som passar dina behov. Vissa garderober är färdigbestämda, andra har du möjlighet att utforma mer efter ditt behov och smak. En annan viktigt sak att tänka på är om du vill ha belysning i din garderob samt var garderobsbelysningen isåfall skulle vara placerad.
  • Hur bred är en garderob?

    I Trademax sortiment finns garderober i alla möjliga storlekar och modeller. Beroende på vad för typ av saker du behöver förvara i garderoben och hur rummet ser ut behöver du olika lösningar och därmed olika bredd på din nya garderob. Välj mellan garderober med skjutdörrar, hörngarderob, resegarderober, barngaredrob och många fler. Vill du ha friheten att bygga din egen garderob erbjuder vi garderobsstommar, garderobsinredning och garderobsdörrar för att du ska kunna anpassa garderoben till just dina behov. Hur bred en garderob är beror helt enkelt på vilken modell du väljer. Mät utrymmet där garderoben ska stå och välj en som passar utrymmet.
  • Hur väljer jag garderob?

    När du vet vilka mått och vad du ska förvara i din garderob är det dags för det som kanske är roligast; att välja garderob. Hur ser det ut på platsen den ska stå? Kanske finns det inte så mycket utrymme för att öppna upp breda dörrar där garderoben ska stå? Då passar garderober med skjutdörrar bättre. Behöver du mycket förvaring för att ordna upp alla dina kläder? Då är utdragbara lådinsatser som gör garderoben överskådlig och hjälper till att hålla ordning ett perfekt val. Kanske behöver garderoben vara smal, för att du helt enkelt inte har plats, men ändå behöver en smart förvaringslösning? Då är en smal men djup garderob ett bra alternativ. Vill du ha mycket förvaring, utan att det känns instängt så kan en öppen garderob vara ett häftigt alternativ. Förmodligen vill du även att garderoben stilmässigt ska passa in i ditt hem, Trademax erbjuder garderober i många olika material, former och färger så att det alltid finns en garderob som kan passa i ditt hem.