Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

Köpmansdisken är förvaringsmöbeln som slukar allt, vare sig om det gäller köket, vardagsrummet, sovrummet, hallen eller barnrummet. Få förvaringsmöbler kan rymma så mycket saker på ett lika smidigt och lättåtkomligt sätt som en köpmansdisk. Med sina många lådor i olika storlekar, erbjuder köpmansdisken ett välstrukturerat förvaringsutrymme för dig som behöver extra mycket plats för förvaring. Köp en rejäl och praktisk förvaringsmöbel med charmigt uttryck, hos Trademax hittar du köpmansdiskar i olika storlekar, modeller, färger och material. Välkommen att hitta din favorit hos oss!

Köpmansdisk - en tidlös och vacker förvaringsmöbel

Som namnet antyder användes köpmansdiskar länge i affärssammanhang. Idag är de populära inom inredning för sina praktiska egenskaper som kombinerar förvaring och avlastningsyta med vacker design. Med sina många mindre lådor gör de det lättare att organisera, i jämförelse med vanliga byråer där det lätt blir en enda röra i botten av lådan. Köpmansdiskar förknippas ofta med gammalmodig eller lantlig inredningsstil, men i vårt utbud hittar du även köpmansdiskar med modern design. Vi erbjuder goda valmöjligheter gällande material, form och färg. Hos oss kan du välja mellan köpmansdiskar i olika trämaterial som ek och furu bland, men också färglackerade köpmansdiskar i vitt och svart. 

 

Många användningsområden för hemmets alla rum

Tack vare sitt enkla formspråk har köpmansdisken flera användningsområden. Men exakt hur kan man egentligen använda dem i hemmet? Vi har listat några förslag på hur en köpmansdisk kan komma till användning i hemmets olika rum.

 

Köket - Eftersom köket ofta kräver gott om förvaringsutrymme gör sig en köpmansdisk utmärkt. Förvara alla tänkbara köksredskap och kökstillbehör på ett organiserat och lättåtkomligt sätt, och få samtidigt en extra avlastningsyta och arbetsyta.

Vardagsrummet - Är man i behov av mer förvaring i vardagsrummet är köpmansdisken användbar på olika sätt. Använd den för den förvaringsmöbel den är, och dekorera avlastningsytan med vackra inredningsdetaljer och blommor. En köpmansdisk är också exemplarisk som tv-möbel eller tv-bänk med gott om förvaringsutrymme för DVD-skivor, CD-skivor, elektronik med mycket mera.

Sovrummet - Byrån i all ära, men underskatta inte köpmansdiskens fördelar. Sovrummet har ofta stora förvaringsbehov vad gäller kläder, accessoarer och liknande och med sina många små lådor kan en köpmansdisk vara ett riktigt bra alternativ till den klassiska byrån.

Hallen - Förmodligen det rum i hemmet som är svårast att hålla ordning. Med en köpmansdisk kan du förvara mössor, vantar, träningskläder och mycket mer, och samtidigt få den så ofta eftertraktade avlastningsyta som önskas i hall- och entréutrymmen.

Barnrummet - Leksaker, kläder och en massa annat - i barnrum behövs det en hel del förvaringsutrymme. Med en köpmansdisk får du både stora och små lådor där du kan förvara och organisera för att undvika det kaos som annars lätt kan uppstå i barnrum.

 

Att tänka på när man ska köpa en köpmansdisk

Nedan följer några saker att ta ställning till när du ska köpa en köpmansdisk som passar just ditt hem.

  • Användningsområde & förvaringsbehov - Låt användningsområdet avgöra vilken typ av köpmansdisk som passar dig bäst. Var ska den stå? Fundera även på vilka förvaringsbehov du har, är du ute efter en liten köpmansdisk eller en rejäl? Köpmansdiskar finns i olika modeller med lådor i olika antal och storlekar. Beroende på vad du ska förvara i den så krävs kanske olika storlekar på lådorna.
  • Vilket material passar bäst? - Tänk på att olika material är olika tåliga, och behöver olika typer av underhåll. Obehandlat trä är ofta väldigt vackert, men känsliga vad gäller fläckar och repor. En köpmansdisk i behandlat trä, exempelvis lackerad, kan vara ett klokt val om du önskar en köpmansdisk som inte är lika omtålig.
  • Stil? - Vilken inredningsstil har du? Köpmansdiskar passar in i de flesta hem och valmöjligheterna vad gäller allt färg och material gör de fungerar med såväl en modern stil, som en mer gammaldags, lantlig eller retro. Om du söker ett enhetligt inredningsuttryck bör du välja en köpmansdisk med hänsyn till övrig inredning i samma rum.