Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 287 produkter
1
...
12

Det är lätt att fönster kan upplevas som stora och svåra att inreda. Men med hjälp av hängande fönsterbelysning ger du ditt hem en mer ombonad känsla. Komplettera ditt fönster med vackra växter och gardiner så ger du ditt hem ett varmt intryck. Välkommen att utforska Trademax breda sortiment av hängande fönsterlampor billigt online.

Vanliga frågor och svar

 • Hur hänger jag fönsterlampa snyggt?

  Har du ett stort och brett fönster kan du med fördel hänga två lampor bredvid varandra. Det ger ditt fönster en mer enhetlig känsla. Till små fönster hittar du såklart mindre fönsterlampor som inte tar upp plats men ändå ger ett vackert belyst hem.
 • Var kan jag köpa hängande fönsterlampa?

  Hos oss på Trademax har du möjligheten att botanisera dig i en mängd olika lampor som du kan hänga i ditt fönster. En hängande lampa i fönstret är ett perfekt komplement till stora fönster som kan upplevas kalla och tråkiga. Förutom att det skapar en mysig känsla, lyser det även upp ditt hem från insidan och utsidan.
 • Hur högt ska en fönsterlampa hänga?

  För att hänga din fönsterlampa snyggt behöver du förhålla dig till måtten på ditt fönster. I och med att alla fönster har olika mått, är det svårt att säga exakt hur högt en fönsterlampa ska hänga. Tänk på att inte hänga den för lågt, då kommer du skymma utsikten. Men det är även viktigt att du inte hänger den för högt då lampan kan blända dig. Det bästa är att du provar dig fram.
 • Vilken ljusstyrka ska en hängande fönsterlampa ha?

  I ditt fönster vill du ha ett behagligt och lite svagare ljus. För att uppnå en stämningsfull belysning är det optimala lumenvärdet mellan 70-150 lumen.