Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

En kabelhållare är en enhet som används för att organisera och hålla kablar på plats. Den är vanligtvis tillverkad av plast eller metall och finns i olika storlekar och former. En kabelhållare kan vara självhäftande och fästas på väggar, skrivbord eller andra ytor för att förhindra att kablar trasslar ihop sig eller ligger i vägen. Den kan också vara magnetisk och fästas på metalliska ytor. En kabelhållare är ett praktiskt verktyg för att skapa en mer organiserad och säker arbetsmiljö genom att minska risken för olyckor och ge en renare och mer professionell look.

Vanliga frågor om Kabelhållare

Vad finns det för olika typer av kabelhållare?

Det finns många olika typer av kabelhållare beroende på vilket syfte de ska användas för. Här är några vanliga typer:

- Kabelklammer: Dessa används för att fästa kablar på väggar, golv eller tak. De kan vara tillverkade av plast eller metall och finns i olika storlekar och former.

- Kabelkanaler: Detta är rörformade kabelhållare som används för att dölja och organisera kablar. De kan monteras på väggar eller golv och finns i olika längder och färger.

- Kabelklämmor: Dessa används för att hålla ihop kablar och förhindra att de trasslar ihop sig. De kan vara tillverkade av plast eller gummi och finns i olika storlekar.

- Kabelbindare: Detta är flexibla band eller remmar som används för att hålla samman och organisera kablar. De kan vara återanvändbara eller engångsprodukter och finns i olika längder och material.

- Kabelhållare för skrivbord: Dessa är speciellt utformade för att organisera och hålla kablar på plats på skrivbordet. De kan vara självhäftande eller klämmas fast på skrivbordet.

Det finns även många andra specialiserade kabelhållare för olika ändamål, såsom kabelhållare för bilar, datorer eller ljudutrustning. Valet av kabelhållare beror på behovet av kabelhantering och vilket utseende man önskar.