Toalettsits

Visar 106 prisvärda produkter
Sortera på

Vill du ha ett välvårdat och inbjudande badrum är det viktigt att hitta en toalettsits som är fräsch och skön att sitta på. Hos oss på Trademax hittar du högkvalitativa toalettsitsar billigt online. Vi erbjuder toalettsitsar i träfiber, hårdplast, mjukplast och porslin. Välkommen att utforska vårt sortiment för att hitta ett toalettlock som passar dig och ditt badrum

Vanliga frågor och svar

Vad är viktigt med en toalettsits?

Det är såklart viktigt att välja en toalettsits som passar dina behov och att den är bekväm att sitta på. Sedan är det även viktigt att det är lätt att lyfta och stänga locket. Hos Trademax hittar du många olika modeller i många olika material. Allt för att du ska hitta en modell som passar din toalett och badrum.

Hur vet jag vilken toalettsits som passar?

Idag har de flesta toalettsitsar universalfästen som passar alla toaletter. Vill du vara helt säker på att sitsen kommer passa kan du mäta din gamla sits. Jämför sedan måtten med den nya sitsen för att vara säker på att den kommer passa.

Mjuksits eller hårdsits?

Toasitsar tillverkas idag i antingen hårdplast eller mjukplast. Det vill säga att köper du en toalettsits i hårdplast är det en så kallad hårdsits och en i mjukplast är då en mjuksits. En toalettsits i hårdplats är oftast mer tålig och klarar högre belastning. Dock är de något tyngre och kan låta mer när locket fälls ner mot kanten.

Vad är fördelarna med att välja en toalettsits med mjukstängande funktion?

En toalettsits med mjukstängande funktion (soft close) fungerar som så att locket faller långsamt ner. Har du till exempel en toalettsits av hårdplast kan det vara bra att välja en modell med soft close. Den kommer då stänga sig tyst och långsamt när du släpper locket och det finns ingen risk att klämma sina eller barnens fingrar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Pris