categoryTopBlock

Duscharmatur som fulländar ditt badrum

133duscharmatur på rea
Badrum

Här hittar du det mesta inom duscharmatur som till exempel duschmunstycken, takduschar, duschhandtag och duschset. Produkter för din duschmiljö som sätter guldkant på tillvaron och gör duschupplevelsen precis så som du vill ha den. Trademax har prisvärd duscharmatur för alla stilar och behov. Våra noggrant utvalda leverantörer borgar för kvalitetsprodukter där inspirerande design möter funktionalitet och innovativ teknologi.

Duscharmatur från kända varumärken

Våra badrum förvandlas allt mer från praktiska platser för kroppsvård till estetiska oaser för avkoppling och välbefinnande. Duschplatsen får ta större plats och har blivit en central plats i badrummet. Duschupplevelsen blir allt viktigare, och vi ställer högre krav på design och funktion. Fundera över vilka funktioner du vill ha i din dusch. Hos oss på Trademax hittar du duscharmatur från välkända och noggrant utvalda leverantörer så som:

  • Hansgrohe
  • Noro
  • FM Mattsson
  • Mora 

Du beställer varor online enkelt och smidigt i vår webbshop. Trademax har ett brett utbud av produkter inom duscharmatur till pressade priser. Har du några frågor eller funderingar om din duschmiljö och vilka produkter som passar bäst för dig, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar