Sittbadkar - små badkar, stora upplevelser

Visar 11 prisvärda produkter
Sortera på

Ett sittbadkar kan vara lösningen för dig som älskar att bada badkar, men har begränsad yta i badrummet. Med ett sittbadkar får du badupplevelsen utan att badkaret tar för mycket plats. Dessutom är det mer ekonomiskt och miljövänligt eftersom det krävs en mindre mängd vatten att fylla ett sittbadkar, till skilllnad från ett större badkar. Hos Trademax hittar du stilrena och billiga sittbadkar i olika modeller med spännande former. Ta en titt och välj din favorit - sedan är det bara att börja njuta av sköna badstunder!

Sittbadkar i rund eller rak design

Trademax har billiga sittbadkar i plast, så kallad sanitetsakryl som är ett populärt materialval vid tillverkning av badkar. Materialet är mjukt och möjliggör en friare formgivning, som vid exempelvis tillverkning av badkarsmodeller med skarpa hörn. Fler fördelar med sanitetsakryl är materialets egenskaper. Det känns skönt mot huden, även när det inte är uppvärmt. Dessutom blir det mindre halt när det är blött och minskar därmed risk för halka när du står i badkaret.

Hos oss hittar du sittbadkar i fler olika modeller och utföranden, med såväl runda som kantiga och raka former. Vilken design passar bäst i ditt badrum? Kika runt här på sidan och klicka hem ditt nya sittbadkar redan idag. Trademax har alltid fri frakt och retur och Sveriges kanske snabbaste leveranser! Kontakta oss gärna om du har frågor inför ditt köp av sittbadkar. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Antal personer
Form
Baddjup (mm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende