Black Friday
1235269(6).jpg

Om du har brist på sittplatser i din trädgård eller på din altan blir hängstolen perfekt att använda som en extrastol. Möbeln är också en exklusiv inredningsdetalj som får stort fokus på din uteplats, utan att den tar för mycket plats och gör att resterande inredning försvinner. Vi erbjuder bland annat äggformade hängstolar som är komfortabla på många sätt. Djupet och ryggstödet i hängstolen bidrar till en bättre upplevelse av ditt häng i den.

Hos oss på Trademax hittar du hundratals prisvärda hängstolar för både utomhusbruk och inomhusbruk. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av hänggungor och klicka hem dina favoriter redan idag. Fri frakt och 365 dagars öppet köp! 

En hängstol att hänga i hela sommaren (eller året om!)

Det är härligt när långa och varma sommardagar är kravlösa. Välj att spendera de här dagarna i våra portabla hängstolar som du kan placera utefter dina behov.

Kan jag ha en hängstol inomhus?

De flesta hängstolar lämpar sig för både inomhus och utomhusbruk. En hängstol i tyg kan hänga fint utomhus men kan vara bra att ta in under natten eller när vädret är sämre. En topphängd hängstol kan med fördel hängas i både tak eller bjälke, se bara till att de tål tyngden och rörelsen. Hängstol på stativ är praktisk då du kan flytta den beroende på var du känner för att sitta för dagen.

Vilken typ av hängstol ska jag välja?

Vilken typ av stol du ska välja beror på vart någonstans du vill ha stolen och vilka förutsättningar du har. Trademax har hängstol på stativ och takhängd. Har du ingenstans att hänga stolen finns det även stolar i samma ägg liknande form som en hängstol men på stolsben.

Finns det olika storlekar på hängstol?

Det finns olika storlekar att välja på sin hängstol. Det finns för en person, dubbel hängstol eller kanske är du ute efter en hänggunga du kan ligga ner i. På Trademax hittar du alternativet som passar just dig.

Har hängstolen en maxbelastning?

Varje hängstol har en maxbelastning. Se deras individuella max vikt under produktspecifikationer. Viktigt att komma ihåg är att fästen och linor kan påverkas av sol, vind och vatten, ojämna påfrestningar, vilt gungande och hoppande. Så det är bra att ha som rutin att med jämna mellanrum titta över både hängen, fästen och linor.

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Vattentät
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Utseende
Avtagbar klädsel