Hängstol Rotting

38 st produkter
Kampanj
  • Rotting
131531(5).jpg
Gör hängstolen till uteplatsens givna mittpunkt och din nya favoritplats att spendera lata dagar i. Hos oss på Trademax hittar du härliga och prisvärda hängstolar för utomhusbruk. Drömmen om den perfekta utemöbeln har äntligen blivit sann. Vi erbjuder hängstolar i konstrotting som har hög beständighet mot alla typer av väder. Det innebär att konstrottingmöbler kan stå ute hela året. Låt sommaren leva kvar året runt på din uteplats och hitta din nya trendiga och exklusiva hängstol hos oss. Tillåt dig själv att sväva i väg i tankarna för en stund, njut av din favoritbok eller välj att bara hänga i din hängstol hela sommaren.

Hängstolen - mysigaste platsen för lata dagar

Det är härligt när långa och varma sommardagar är kravlösa. Välj att spendera de här dagarna i våra portabla hängstolar som du kan placera utefter dina behov.

Hur tar jag hand om min hängstol i rotting?

Din hängstol i konstrotting är lätt att ta hand om och till stor del underhållsfria. Om du tycker att din hängstol börjar se smutsig ut är det enkelt att torka av möbeln med en trasa med lite vatten, så får hänggungan sin glans tillbaka.

Kan min hängstol i konstrotting stå ute året om?

Materialet konstrotting är väderbeständigt och passar sig både utomhus och inomhus. Har du möjlighet så är det alltid bra att ta in stolen under vinterhalvåret så slipper du både extra underhåll och hänggungan håller längre. Se gärna vår folder med skötselråd för extra tips!

Finns det hänggungor för två?

Trademax erbjuder många olika modeller av hängstolar. För en person, eller en lite större i form av dubbel hängstol där ni antingen kan mysa två eller så kan du bre ut dig lite extra för en skön stund med en podd i lurarna. Vi har även specifika ligghängstolar där du kan ta dig en skön vaggande tupplur.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj