Skippa sidhuvud och gå vidare.

Hylla för utomhusbruk

35 st produkter
Visar 24 av 35 produkter
12

När sommaren anländer med stormsteg är det dags att flytta utomhus. Då vill du kanske spendera mestadels av din tid ute för att njuta av solen så mycket som det bara går – på din balkong, altan eller uteplats. Dagarna blir längre, ljusare och varmare och de flesta aktiviteterna flyttas ut i grönskan. Med hjälp av Trademax breda sortiment av prisvärda hyllor för utomhusbruk kan du skapa nya rum ute. Vi erbjuder utomhushyllor i olika stilar, material och utföranden. Här hittar du garanterat den perfekta hyllan för dig och din uteplats! 

Inred uteplatsen med hyllor för utomhusbruk

På Trademax kan du hitta allt som krävs för att din uteplats ska se ut precis så som du önskar och vill ha den. På senare år har gränsen mellan utomhus- och inomhusmiljön suddats ut en aning och utemöbler liknar mer och mer innemöbler. Med hjälp av exempelvis hyllor kan du flytta ut vardagsrummet eller köket i trädgården och skapa en ombonad och mysig plats utanför husets väggar. Vi har ett gediget sortiment av utemöbler och tillbehör för utomhusbruk som gör att du får en härligare upplevelse av både sommaren och din uteplats. Små detaljer som exempelvis utomhushyllor kan ge din uteplats ett mer dynamiskt och spännande utseende. Fördelen med bra utemöbler är att du alltid får rofyllda och njutbara stunder – något som du garanterat hittar hos oss på Trademax.
 

Utomhushylla – materialval

Trä: För att undvika att dina trämöbler ska blekna och bli slitna i förtid bör du inte placera dem i direkt solljus. Trä är ett levande material och kan påverkas av fukt när det står utomhus under exempelvis regniga dagar. Här på Trademax hittar du en träolja för behandling av dina utemöbler, eller varför inte investera i ett möbelskydd?

Aluminium: Ett kvalitetsmaterial som kräver väldigt lite underhåll. Aluminium har många bra egenskaper som exempelvis att det är rostfritt och vattentåligt. Det räcker med att materialet torkas av några få gånger om året.

Metall: Det är lätt att det uppstår fläckar när utemöbler i metall putsas. För att undvika onödigt slitage och tråkiga fläckar bör du torka av dina utemöbler med en trasa och inte trycka alldeles för hårt.

Beställ din hylla för utomhusbruk hos oss på Trademax redan idag. Alltid öppet köp i 365 dagar!