Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Tillbehör för utemöbler

324 st produkter
Hyllor
Hyllor
Utomhuskrukor
Utomhuskrukor
Iläggsskivor utebord
Iläggsskivor utebord

Hos oss på Trademax hittar du olika sorters tillbehör som du kan använda för att göra din uteplats behaglig och komplett. Vi erbjuder bland annat skötselprodukter till dina utemöbler, kylväskor, förlängningskablar och inredningsdetaljer i form av olika utehyllor och lyktor. Skydda dina utemöbler med våra möbelskydd, inred din balkong, altan eller uteplats med olika detaljer som korgar eller pryd dina utehyllor med ljuvliga växter i krukor som trendar. Vi erbjuder även billiga kylboxar i olika storlekar för dig som vill slippa springa fram och tillbaka när du behöver svalka dig. Vi har alltid 365 dagars öppet köp!

Längre livsläng på dina utemöbler med tillbehör för utomhusbruk

Njut hela sommaren lång på en ren och fräsch uteplats. Med våra tillbehör för utomhusbruk kan du snabbt och enkelt behålla din uteplats glänsande. Alla våra utemöbler består av material av hög kvalitet och med lång hållbarhet som gör att du kan njuta av dina utemöbler under många år framöver. För att öka livslängden ytterligare är det bra att rengöra dem ibland. Genom att använda våra anpassade tillbehör rengöringsprodukter och tillbehör för utomhusbruk håller du dina utemöbler fina året om. Oväder, regn och luftföroreningar medför oundvikligt slitage men det åtgärdar du snabbt och enkelt med  våra anpassade tillbehör för utomhusbruk.

För dig som vill pryda din uteplats med inredningsdetaljer och tillbehör som som tål alla väder finner du hyllor i olika former och stilar. Allt från romantiska och industriella utehyllor till runda och fyrkantiga – något som passar alla inredningsstilar. Våra utehyllor finns i flera olika färger. Välj mellan:

  • Ljusgrå
  • Svart
  • Vit
  • Brun
  • Mörkgrå
  • Rosa


Har du svårt med el-uttag på din uteplats erbjuder vi förlängningssladdar för utomhusbruk. Perfekt när det börjar bli svalare, mörkret faller och det är dags att tända din utomhusbelysning. Mysigt och hemtrevligt.

Förläng sommaren med ny snacksbricka, träoljor, blombord eller kylväskor. Beställ online redan idag!