Iläggsskiva till utebord

1 st produkter
131935(8).jpg

Iläggsskivor är utomordentliga när du vill kunna göra ditt utebord större, när exempelvis hela släkten eller grannarna kommer på besök. Med en eller flera iläggsskivor förlänger du enkelt bordet utan att för den skull göra avkall på utseendet. Trademax har ett stort sortiment av matbord med iläggsskiva i olika utföranden och modeller. Vissa bord inkluderar skivan, medan den finns som tillbehör till andra. Se till att ha praktiska iläggsskivor hemma, så är du alltid förberedd för sommarfester!

Plats för fler gäster med iläggsskiva

Bra utemöbler ska både vara vackra att vila ögonen på samtidigt som de är funktionella och användarvänliga. Det är särskilt viktigt på uteplatsen, där vi vill ha praktiska och bekväma möbler och på samma gång skapa en inbjudande och mysig atmosfär. Uteplatsen är en naturlig samlingspunkt som både ska ha en personlig prägel och samtidigt vara användbar.

Varför ska jag ha iläggsskivor?

Många uteplatser är av det mindre slaget, där vi också måste förhålla oss till utrymmet. Där kanske helt enkelt inte finns plats för ett enormt utebord, men du vill ha ändå ha möjligheten att bjuda många gäster på middag. Det går att lösa! För att alla ska få plats runt bordet har Trademax en rad matbord med iläggsskivor, avsedda för utomhusbruk. Oavsett stil och storlek finns allt du behöver hos oss.

Är det svårt att montera en iläggsskiva?

På uteplatsen äter vi såväl dagens måltider med familjen som bjuder in till grillfest eller födelsedagskalas. Med iläggsskivor kan du enkelt dra isär matbordet, lägga i en skiva och förlänga bordet så att fler får plats. När du inte behöver iläggsskivorna kan de förvaras i förrådet, så att bordet inte tar upp så mycket plats. Vi på Trademax är måna om att hålla hög kvalitet på alla våra produkter till de lägsta priserna på marknaden. På sommaren tillbringar vi förhoppningsvis mer tid utomhus än inomhus. Se till att din utemiljö är trevlig och välkomnande med hjälp av fina utemöbler!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)